Nadere overeenkomsten

< terug naar overzicht

Nadere overeenkomsten 2021 – 2025 officieel getekend

Op 16 september 2021 stond Synfra met al haar partners feestelijk stil bij het feit dat netbeheerders en gecontracteerde aannemers voor alle percelen een nadere overeenkomst hebben afgesloten voor de periode van 2021-2025. In Chateau Neercanne in Maastricht kwamen alle ketenpartners samen om deze ondertekening te vieren. Dit was de bekroning op een jarenlange voorbereiding.


Start implementatie adviezen contractverlenging

18 februari 2021 | Om tot de contractverlenging te komen is door veel mensen met een hoop enthousiasme heel wat werk verzet. Een korte terugblik op dit proces van begin 2021. Per werkgroep (Veiligheid, Bestekcodes, Klant, Planning & Capaciteit, Procesverbetering & Innovatie, Kwaliteit en Samenwerking & Eigenaarschap) is omschreven wat de adviezen en acties waren begin 2021.

Volledige bericht >


Nadere overeenkomsten 2021 – 2025 officieel getekend

16 september 2021 | Eddy Toonen, bestuursvoorzitter Synfra: “Deze contractondertekening is een belangrijk moment in onze nauwe samenwerking. We zijn daarom ook trots op dit moment. We verlengen niet alleen de goede samenwerking tussen de netwerkbedrijven en aannemers in de regio Brabant en Limburg, ik ben vooral trots dat we de samenwerking verder gaan intensiveren. Dat doen we op meerdere gebieden zoals veiligheid, klantbeleving, kwaliteit, planning, werkvoorbereiding, vernieuwing en onderlinge afstemming. We investeren namelijk niet alleen op de inhoudelijke aspecten, maar vooral ook op de manier waarop we met elkaar samenwerken.”

Volledige bericht >